Forum Netul.ro

Go Back   Forum Netul.ro > Zona Hardware si Comunicatii > Telecomunicatii > Zapp
Register FAQ Lista membrii Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Zapp Discutii legate de operatorul de telecomunicatii Zapp (Telemobil)

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-05-2008, 12:30 PM
Netul's Avatar
Administrator

Data inscrierii: Feb 2008
Postari: 270
Netul is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Netul
Default Zapp va oferii servicii 3G din toamna

Zapp va lansa servicii de telefonie mobila 3G in 19 orase mari in toamna acestui an, a declarat marţi directorul general al companiei, Chris Bataillard.

Tehnologia 3G permite oferirea unor servicii avansate precum videotelefonia, dar şi descarcarea si incarcarea de date, precum şi navigarea mult mai rapida pe internet.

„Până la lansarea comercială, reţeaua 3G va acoperi din punct de vedere tehnic 19 oraşe până la finele lunii iunie, pentru a respecta una dintre promisiunile făcute de Telemobil la câştigarea licenţei de profil, în 2006. În acest moment, compania are deja instalată cel puţin o staţie 3G în 11 dintre cele 19 oraşe“, a spus Bataillard.
In final, peste 5,5 milioane de romani vor fi in zona de acoperire a reţelei 3G Zapp“, a declarat Vicenţiu Dragomir, directorul tehnic al Zapp. „După ce 3G va fi lansat comercial, vor ajunge până la 7,2 Mbps, la descărcarea unui document, şi până la 384 kbps, la încărcarea unui fişier“, a adăugat acesta.

Alaturi de Capitală, celelalte 18 orase acoperite de reţeaua 3G a Telemobil vor fi Timişoara, Piteşi, Craiova, Arad, Oradea, Sibiu, Satu-Mare, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Braşov, Sibiu, Târgu-Mureş, Buzău, Constanţa, Ploieşti, Brăila, Bacău si Iasi.

Tarifele Telemobil vor fi exprimate în euro începând cu 1 iunie, compania renunţând la taxarea în dolari. Prima factură calculată în euro urmează să fie primită de abonaţi în iulie. „România a intrat în Uniunea Europeană în 2007. Este firesc ca şi Telemobil să treacă la tarifarea în euro“, a declarat Chris Bataillard.
Rata de conversie pentru trecerea de la dolar la euro va fi calculată ca medie a cursurilor de schimb calculate de Banca Naţională a României (BNR) pentru euro/leu şi dolar/ leu din ultimele două trimestre. Orange România a trecut la euro în ianuarie 2007, iar Vodafone România nouă luni mai târziu. Serviciile Cosmote România şi cele ale RCS&RDS au fost tarifate în euro de la începutul activităţii.
  #2 (permalink)  
Old 01-05-2008, 03:09 PM
fabius's Avatar
Member

Data inscrierii: Apr 2008
Postari: 98
fabius is on a distinguished road

Cei de la zapp mai au oferta aia pt net ?
Am vazut ceva de genul si la orange daca nu ma insel.
Ce oferte pentru net pe telefon mobil mai sunt ?
Cat despre 3G-ul pe care il ofera zapp... nu stiu la ce ar fi folositor.
Eu personal nu folosesc 3G, am folosit doar de cateva ori din curiozitate, sa vad cum e.
Si nu stiu cati romani folosesc serviciul asta 3G...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10-10-2008, 03:19 PM
Moderator

Data inscrierii: Oct 2008
Postari: 27
DCNet is on a distinguished road

Sa fie oare ultimul cantec al lebedei?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules